VÁNOČNÍ KOSTÝMY

Kdo jste kouzlu kostýmů a role play podlehl jako já, tak moje nadšení z nadcházející vánoční sezóny určitě chápete. S těmi, kteří si rádi užívají role play, se v dnešním článku podělím o tipy, jak si užít vánoční a předvánoční hektický čas o trošku víc, a možná třeba zlákám k experimentům a chuti být kreativní i ty z vás, kteří vánoční a santovské kostýmy doposud považovali za levně prvoplánové.

Moje zkušenost je taková, že i když vám spousta lidí řekne, že se jedná o klišé, co vypadá jak z reklamy, tak když na to dojde, kouzlu Santovy pomocnice málokdo odolá. Osobně mě nejvíc na kostýmech baví (a teď tím nemyslím jenom ty vánoční) možnost být kreativní, hrát si, popustit uzdu fantazii, všem touhám a potřebám, které leckdy skrýváme. Právě možnost převléknout se do kostýmu někoho jiného nám dává prostor projevit se. Proto je podle mě hraní rolí jedním z nejlepších způsobů, jak flirtovat se svými sexuálními fantaziemi

Vánočních oblečků najdete na internetu neskutečné množství, takže záleží jen na tom, jaký střih preferujete. Víte, že nemám problém ani s levnějším prádlem ze sexshopu nebo s kostýmy zde zakoupenými, nečekám zázraky – zkrátka cena odpovídá kvalitě. Za mnohem větší benefit než precizní propracování pokládám možnost užít si nadpozemská vyvrcholení a mnohačetné orgasmy, a to díky tomu, že na chvilku přepneme a převtělíme se do někoho jiného. Mimochodem letošní halloweenský sexy kostým mě přesvědčil o tom, že když nebudete hledat nejlevnější řešení, tak i v sexshopech se dají sehnat moc hezké a kvalitní kousky.

Jako milovnice krásného prádla chápu ty z vás, kteří si nechtějí pořizovat a oblékat materiály, které nelahodí nejenom jejich oku, ale i nárokům. Pokud si potrpíte na luxusní kousky, kvalitně propracované prádlo či potřebujete pouze určitý střih podprsenky, a zároveň chcete, aby vám prádlo udělalo radost i při jiných příležitostech, tak asi nemá cenu dívat se po vánočních kostýmech. Sáhněte po osvědčených značkách, kde budete mít jistotu, že dostanete skvělý střih i materiál, po kterém toužíte.

Možná to ani není třeba opakovat, protože ráda (a tím pádem i často) zmiňuji, že exkluzivní prádlo od prémiových značek můžeme považovat za nadčasovou investici. O červeném prádle to platí dvojnásob. Která jiná barva je víc rajcovní? Belle et Bon Bon, Agent Provocateur, La Perla, Simone Perele a další výrobci neskutečně dokonalých krajkových skvostů mají vždy v kolekcích kousky v rudé barvě. Když je doplníte santovskou čapkou, punčoškami či jiným doplňkem, máte vlastní verzi luxusního sexy vánočního kostýmu.

 

Po černé je pro mě osobně červená nejoblíbenější barvou spodního prádla, ale Vánoce rozhodně nemusí být pouze červené, takže pokud se nechcete opakovat (možná jste už červené kraječky vytáhly v loňském roce), sáhněte po zelené, ideálně smaragdově zelené.

Red colour is my most favourite colour of lingerie right after black, but Christmas doesn’t have to be all about red so if you don’t want to repeat yourself (mabye you already used red lingerie last year) try green lace, to be more specific the smaragdite one.

Nádherné body i sety spodního prádla v zelených odstínech najdete u spousty značek, ale například i v kolekcích Palmers či Ann SummersA protože zastávám heslo, že každý dobrý skutek musí být po zásluze odměněn, nikoliv potrestán, věřím že vaše santovská iniciativa nevyjde vniveč. Ta moje byla vždy úspěšná!

 

 


SHOP MY LOOK