HALLOWEEN

Zbožňuji pořádání večírků a každou záminku v kalendáři považuji za skvělou příležitost užít si perfektní čas, a to bez ohledu na to, jestli se bavíme s přáteli, nebo mám na mysli perfektní čas v uvozovkách se sexy smajlíkem na konci.Pokud nepatříte mezi milovníky strašidelných party v kostýmech, můžete využít čím dál tím populárnější halloweenské večírky jako záminku si užít pořádně žhavé hrátky, při kterých se nemusíte ohlížet na to, jestli na vás budou bušit obyvatelé okolních bytů a domů.

Anální sex je pro spoustu žen velkým strašákem, který kvůli obavám z bolesti odmítají. Když nepodceníte přípravu a lubrikaci, namísto děsivého zážitku budete chtít trénovat zas a znovu. Vím, o čem mluvím, kdysi jsem podobný „anální trénink“ absolvovala. Trénink není možná nejvhodnější výraz, jedná se zkrátka o pomalé a postupné zasouvání menších předmětů, jako jsou prsty nebo menší erotické hračky. Tím si připravíte dírku na větší macky, jako jsou větší erotické hračky nebo penis.

Určitě vždy sáhněte po  lubrikačním gelu určeném na anální sex a nešetřete jím. Zadeček vzrušením nezvlhne. Je proto třeba suché stěny konečníku namazat. Bez lubrikantu se o anální sex vůbec nepokoušejte, průnik nasucho by způsobil natrhnutí a odírání. Na trhu seženete i znecitlivující lubrikační gely, které vám místo na chvíli znecitliví – a pak už si můžete užívat (osobně je nepreferuji). Nejraději používám lubrikant s pumpičkou, který je vhodný pro anální použití, nebo Pjur lubrikační gel.

Intenzivnějšího, lepšího prožitku dosáhnete s netradičními vibračními kuličkami, zasouvat můžete hezky pozvolna, jednu po druhé – uvidíte co vám bude nejpříjemnější, rozhodně doporučuji vyzkoušet.

Pokud máte s partnerem oba rádi dráždění konečníku, omrzelo vás oboustranné dildo a chcete posunout hranice rozkoše zase o kousek dál, ze Strapless Triple Game budete nadšení. Není to dildo, které by vám umožnilo si s ním užívat v každé pozici či je v průběhu často měnit – spíš vám bude chvilku trvat vyladit tu správnou, ale jakmile ji objevíte, tak to stojí za to. Těsná blízkost, propojené vzrušení, možnost dopřát partnerovi skutečně intenzivní orgasmus tlakem na prostatu, zatímco sama budete cítit vzrušení z dvojité penetrace. Celou recenzi najdete zde.

Jestli mi po příštím víkendu zbude energie, určitě vytáhnu Sonu Cruise II. nebo Volitu. Do dnešního článku jsem je zařadila zcela záměrně, těší se u mě aktuálně největší oblibě. Takže jsou zde vyfocené nejen proto, že byly v šuplíku navrchu, ale především pro jejich skvělé vlastnosti. Záleží na vás, jestli si na privátní večírek, při kterém budete chtít prožít nezapomenutelné vyvrcholení, přizvete Sonu a dopřejete si nepopsatelnou vnější stimulaci klitorisu, nebo sáhnete po klasickém tvaru vibrátoru, který díky dvěma jazýčkům není ani trochu nudný…

Takový tip na závěr, jelikož speciálně na podzim zbožňuji dlouhé horké koupele – vana může být skvělým místem pro zavádění análních hraček, dovádět zde můžete i se Sonou. Ale Volitu si raději nechte na postelové nebo gaučové chvilky, má klasickou baterku a voda by jí rozhodně neudělala dobře…


SHOP MY LOOK