TOP HRAČKY ROKU 2021

V některých věcech jsem lehce old school, proto mám stále ráda klasické blogerské rubriky jako oblíbenci či spotřebováno. Ačkoliv spousta lidí tenhle formát považuje za lehce přežitý, mně se na něm líbí právě ta možnost nahlédnout do něčího šuplíku. Spotřebované lubrikační gely s vámi samozřejmě sdílet nebudu, ale myslím, že článek o mých nejoblíbenějších erotických hračkách za loňský rok na blog patří.

Jak už první fotka napovídá, stejně jako loni je moje/naše číslo 1 We-Vibe. Jeden z nejoblíbenějších párových vibrátorů na světě je už dlouhou dobu i mým favoritem. Preferuji všechny hračky, které můžete využít pro zlepšení společných prožitků, takže o We Vibe jste toho v mých postech nebo článcích slyšeli už hodně. A i za loňský rok byl rozhodně naší nejpoužívanější hračkou. Na fotce vidíte starší model, který nám dělal společnost po většinu roku. Od listopadu však testuji nejnovější model We-Vibe Chorus, takže se brzo můžete těšit jak na samostatnou recenzi, tak i srovnání všech We-Vibe, které vlastním.

Pokud čtete můj blog delší dobu, ani hračky na další fotce vám určitě nejsou neznámé. Sytě růžový silikonový vibrátor Wavy Vibe si zamilujete opravdu rychle. Je ohebný, takže nabízí nepřeberné množství možností, jak si s ním udělat dobře. Do jakých hrátek ho zapojíte, záleží pouze na vaší fantazii. Díky materiálu, vroubkům i snadné přizpůsobivosti vás snadno dovede nejenom do nebe. Pokud máte šikovného partnera, který ví, jak na to, může být i velkým pomocníkem ke squirtingu, o kterém jsem na blogu psala v tomto článku.

Světle fialový Stronic Petite, jak už z názvu vyplývá, je co do rozměru menší erotická pomůcka. Rozhodně jí to ale neubírá na výkonu. Pokud máte rádi pulzátory, tak ty Fun Factory opravdu umí. Silné pulzování skutečně věrohodně napodobuje přirážení partnera. Tahle roztomilá hračka z neskutečně příjemného materiálu navíc není hladká, ale má na konci 3 vlnky. Což je důvod proč, jsem ji do dnešního seznamu zařadila místo Sundaze Pulze od stejného výrobce, který mám jinak také moc ráda. Stronic Petite je jenom o trošku menší než Sundaze a v kombinaci s vlnkovaným povrchem mi sedí naprosto perfektně.  Nikdy jsem netoužila vyzkoušet tzv. Sandwich. Spíš mě představa dvojí penetrace děsila, než rajcovala. Díky dildu Strapless Triple Game, které jsme zkoušeli ve spoustě poloh, než jsme vychytali, jak ho používat, abychom si užili oba, jsem si dvojí tlak a sním spojené vzrušení zamilovala. Stronic Petite je naprosto ideální parťák do naší domácí trojky, zaručený orgasmus, díky perfektnímu pulsování, který cítí i můj partner, zatímco přiráží do mého zadečku.

Satisfyer Pro 2 Next Generation ve zlatém odstínu asi spoustě z vás nemusím představovat. Kdo ho znáte, víte, že si své místo v každém podobném žebříčku opodstatněně zaslouží. Já jsem dlouhou dobu odolávala, byla jsem spokojená s mým Womanizerem. I když se jednalo o první edici, mně k rychlému uspokojení a doslova nadgalaktickému orgasmu naprosto vyhovoval. Nicméně pokroku neunikne nikdo z nás, navíc je pravda, že novější hračky mají vždy více funkcí. Už jenom proto, že jsou nové a neojeté, je s nimi více zábavy, jak všechny funkce a režimy zkoušíte.

Mám ráda hračky, se kterými si můžete intenzivně užívat a které jsou multifunkční. Dva kmitající jazýčky Volity stimulují klitoris, penis, bradavky i ušní lalůčky. Velmi intenzivní vibrace vám dopřejí perfektní uspokojení. Jednou z velkých výhod Volity je příjemná a pro Fun Factory až netypicky nízká cena. Dalším plus má za velikost. Volita je malá, krásně se vejde do ruky, takže ji můžete zasunout tam, kde to máte nejraději, nenápadně se vejde i do kabelky, takže si ji můžete vzít i na rande .

Sona Cruise II do dnešního výčtu rozhodně patří, v loňském roce na ni rozhodně u nás v šuplíku nepadal prach, naopak jsem po ní sahala ráda. Pokud jste házeli všechny hračky (Womanizer, Satisfyer i jiné podobné produkty, kterých je na trhu celá řada) na bázi sání do jednoho pytle, tak Sona 2 sem nepatří. Stimuluje klitoris pomocí sonických vln, které kromě vnější části klitorisu stimulují i jeho vnitřní část. Moje osobní zkušenost je taková, že orgasmus není ultra rychlý, ale rychlý, nicméně o to intenzivnější. S Womanizerem nebo Satisfyerem je to v mém případě skutečně otázka pár sekund, v případě Sony to trvá možná 2–3krát delší dobu, což pořád spadá do kategorie „instantní orgasmus“, ale celkový prožitek je velmi odlišný, hlubší. Takže pokud zvažujte, jestli zakoupit Sonu nebo jinou podtlakovou pomůcku, tak to není buď a nebo. I když jsou prožitky velmi individuální u každého z nás, jedná se o jinak fungující hračku. Jestli chcete vyzkoušet něco jiného než klasické vibrace nebo podtlakové sání, tak určitě Sonu doporučuji.

Poslední dvě erotické pomůcky do dnešního článku patří tak na půl. Elegantní, sametově jemný černý vibrátor Heat Climax od značky Satisfyer mám z adventního kalendáře a je to jedna z nejlepších věcí, které jsem v něm společně s červeným partnerským vibrátorem Elastic Joy našla. Právě proto, že se jedná o kousky, které jsem si vybalila až na začátku prosince, jsem chvilku váhala, jestli je na dnešní seznam zařadit. Ale jsem z obou tak nadšená, že jsem se s vámi o ně nemohla nepodělit. 

Heat Climax, jak už název napovídá, je vybaven také funkcí ohřevu až na 39° C, kterou si můžete zapnout, kdykoliv budete mít chuť (funkce se zapíná zvlášť, díky ní budete mít během chvilky vyhřívané dildo). Pokud si rádi hrajete s teplem a chladem, což já osobně zbožňuji (ráda přechovávám skleněné nebo kovové hračky v mrazáku), Heat Climax si určitě velmi oblíbíte. Tvar vibrátoru je perfektní – má lehce zahnutý rozšířený konec, snadno s ním díky tomu zacílíte na bod G. Navíc si přes Bluetooth můžete Heat Climax spárovat s aplikací Satisfyer Connect ve vašem telefonu.

Satisfyer Elastic Joy – za mě je rozhodně objev loňského roku! Víte, že miluji erotické hračky pro páry, takže i když s velkou radostí zkouším a testuji nejrůznější novinky, vždy se ráda vrátím ke staré dobré osvědčené klasice, což je v mém případě We Vibe, o kterém jsem psala v úvodu článku. Tenhle super ohebný párový vibrátor, který v různých zahnutích můžete vidět na dalších fotkách zde, dokázal od prvního vybalení na pár týdnů sesadit z první příčky mého dosavadního favorita, a to je u mne opravdu co říct…

Doufám, že se vám dnešní post líbil, třeba byl pro některé z vás i inspirativní. Budu ráda když se mnou podělíte o vaše objevy ze sexshopů, které jste v loňském roce používali nejvíc.

se mnou podělíte o vaše objevy ze sexshopů, které jste v loňském roce používali nejvíc.


SHOP MY LOOK