STRONIC PETITE A VOLITA

Pokud mě sledujete i na sociálních sítích, tak víte, že v průběhu léta jsem dostala k otestování rovnou dvě nové hračky od Fun Factory. Vzhledem k tomu, že jsem měla bezproblémové těhotenství a navíc se jednalo o co do velikosti menší hračky, mohla jsem je ihned vyzkoušet. A musím říct, že už první testovačka dopadla na výbornou. Nicméně těhotenské hormony v kombinaci s vyšším prokrvením v oblasti genitálií mohly mít vliv na moji recenzi. Proto jsem se rozhodla, že se s vámi o článek a své dojmy z obou erotických pomůcek podělím o pár měsíců později.

Musím tedy říct, že mi bylo celkem líto, že jsem nesdílela recenzi na novinky od německého výrobce hned. Věřím, že spousta z vás by si je ráda pořídila a díky menší velikosti je přidala do kufru na dovolenou. I když už je léto za námi, sezóna dovolených podle mě rozhodně nekončí, takže pokud se chystáte v chladnějších měsících někam za teplem jako my, nebo třeba jenom na podzimní prodloužený víkend, věřím, že si tyhle dva fešáky rádi přibalíte a zpříjemníte si s nimi pobyt.

V módě nepatřím mezi milovníky posledních trendů, nicméně pokud je to pro vás důležité, určitě oceníte, že oba dva kousky jsou v barvě této sezóny, tedy fialové. Osobně mám slabost pro růžové vibrátory, možná proto, že můj první robertek byl právě v tomto odstínu. Připadá mi to takové roztomile holčičí. Ale ani fialová rozhodně není špatná, navíc ve světle fialové jsem neměla žádné prádlo, takže jsem měla skvělý důvod pořídit si nový krajkový kousek právě v tomhle odstínu, aby mi to krásně ladilo.

Pojďme k samotné recenzi, ta vás určitě zajímá více. Na úvod je určitě důležité zmínit, že já jsem obě hračky obdržela v duo packu jako sadu. Samozřejmě si je můžete pořídit zvlášť podle toho, jaké máte preference.

Začneme nejdříve tmavě fialovou VOLITOU. Pokud patříte mezi milovníky erotických pomůcek a máte doma od značky Fun Factory vibrátor Volta, tak vás Volita asi až tak neokouzlí. Výrobce ji uvedl na trh jako levnější verzi Volty s tím, že by měla mít velmi podobné vlastnosti, především díky dvěma třepotajícím se zakončením.

Voltu vyzkoušenou nemám, takže se do žádného porovnávání pouštět nebudu, ale pokud by vás někoho zajímalo, jak vypadá, jaké má parametry a tak podobně, tak jukněte zde... A budu moc ráda, pokud někdo z Vás má Voltu i Volitu doma, když se podělíte o srovnání – ráda ho zveřejním, protože věřím, že to spoustu z vás stejně jako mě zajímá.

Na blogu s vámi většinou sdílím recenze na hračky, které pocházejí od prémiových výrobců, jako jsou právě Fun Factory, Lelo, Womanizer, We Vibe (pokud jste to netušili, nevyrábí pouze můj nejoblíbenější vibrátor, ale i spoustu dalších skvělých hraček nejen pro páry). Chápu, že ne každý chce, popřípadě si zrovna může dovolit utratit na stránkách sexshopu vyšší částku. Jednou z velkých výhod Volity je příjemná a pro Fun Factory až netypicky nízká cena. Stojí za to si ty dva třepotající jazýčky pořídit? Rozhodně ANO! Kdo znáte výrobky od tohoto německého výrobce, tak víte, že jestli něco umí, tak to jsou vibrace! Volita je malá, krásně se vejde do ruky, takže ji můžete zasunout tam, kde to máte nejraději. Víte, že miluju hračky, které můžete zapojit do hrátek s partnerem. Díky tomu si mě Volita ihned získala. Pokud vás zajímají ostatní technické parametry i detailnější popis, vše naleznete zde.

Mám ráda hračky, se kterými si můžete intenzivně užívat a které jsou multifunkční. Dva kmitající jazýčky Volity stimulují klitoris, penis, bradavky i ušní lalůčky. Velmi intenzivní vibrace vám dopřejí uspokojení, ať už hledáte nejlepšího přítele na single večery, či máte rádi hračky, díky kterým si oba užijete mnohem víc.

Světle fialový Stronic Petite, jak už z názvu vyplývá, je také co do rozměru menší. Rozhodně mu to neubírá na výkonu. Pokud máte rádi pulzátory, tak ty Fun Factory opravdu umí. Jejich legendární Stronic G handsfree pulzátor (handsfree = silné pulzování věrohodně napodobuje přirážení partnera) patří již několik let mezi mé favority, takže jste o něm určitě na blogu četli. Pokud nemáte doma žádný pulzátor, tak si Stronic Petite zamilujete. Je mi jasné, že spousta z vás stejně jako my už nejednoho pomocníka v šuplíku má. V čem je tedy Stronic Petite lepší nebo jiný než třeba Sundaze Pulse či Stronic G? Doufám, že se mi povedlo zachytit tvar i strukturu vibrátoru na fotografiích co nejlépe.

Stronic Petite není hladký jako již zmiňovaný Stronic G či Sundaze Pulse, ale má na povrchu tři vlnky. To mě zpočátku překvapilo, ale s každým dalším přírazem jsem byla z vlnek víc a víc nadšená. Stejně jako ostatní vibrátory a pulsátory od Fun Factory má i tento lehce zahnutou špičku. A proč taky nezopakovat něco, co tak skvěle funguje, že? (Zahnutá špička skvěle doléhá na bod G).

Pro představu jsem vám vyfotila všechny tři zmiňované vibrátory vedle sebe. Pokud teprve objevujete kouzlo rozkoše, které vám mohou nejrůznější výrobky ze sexshopu přinést, a pořizujete si první hračky, tak si myslím, že Stronic Petite nebo Sundaze Pulse jsou co do velikosti ideální. Se Stronic G si užijete opravdu hluboké a intenzivní přírazy, jeho délka je okolo 15 cm – u pulsátoru se to těžko měří, berte to plus mínus centimetr podle zásunu. Petite Stronger, kterému je věnovaná část dnešní recenze, je o fous menší, využitelná část pulsátoru má okolo 10 cm. Z fotky to asi nebude patrné, ale Sundaze Pulse má okolo 12 cm.

Kromě červených jacků pro nabíjení je pro všechny kousky od Fun Factory typické skvělé zpracování (všechny hračky, co od nich mám, krásně vklouznou dovnitř, a umí neskutečně dobře vychytat tvar) a neskutečně příjemný materiál. Vodotěsnost a nízkou hlučnost asi také nemusím zmiňovat, že…

Pokud máte rádi výhodné nákupy, určitě vás potěší, že pokud si na Flagranti.cz koupíte cokoliv jiného od této značky za více než 999 Kč, dostanete silikonové Venušiny kuličky SMARTBALLS DUO od Fun Factory jako dárek.

 


SHOP MY LOOK