STATEK U PRAHY

V dnešním článku bych se s vámi ráda podělila o další tip, a to na skvělé místo, kde můžete hodit starosti všedních dnů alespoň na chvilku za hlavu, vyrazit sem buď pouze na wellness, nebo si užít i celou noc. Pokud stejně jako já pocházíte z vesnice, úplně nepatříte mezi milovníky rustikálního stylu a při představě návsi, kostela a všudypřítomných zvědavých sousedských uší se vám spíš ježí všechny nedepilované chlupy na těle hrůzou, rozhodně se nenechte názvem Statek u Prahy odradit.

Jedná se o moderně a stylově zařízený penzion, který je především v letních měsících oblíbeným místem pro konání svateb. Designové privátní wellness, diskrétní poloha v blízkosti Prahy z něj dělá perfektní místo nejen pro rande, ale i schůzky, které chcete pojímat řekněme velmi soukromě. Proto mu rozhodně patří místo v kategorii Place for Perfect Date u mne na blogu.

Pokud občas sledujete můj Instagram, tak jste si příspěvku z místní relaxační zóny určitě již všimli. Spa není určené pouze pro hosty, ale můžete si jej rezervovat samostatně. Vířivky, sauny a vše podobné zbožňuji, neznám lepší formu uvolnění než tu ve wellness. Na rozdíl od jiných podobných míst, která mám v Praze a okolí vyzkoušená, a to včetně těch hotelových, tady rozhodně nešetřili místem, což je úžasné.

Víte, že nemám ráda miniaturní hotelové pokoje, kde stojíte v prostoru mezi postelí a koupelnou buď vy, nebo váš kufr. A stejně tak mi není moc příjemné trávit čas ve stísněném wellnessu, kde je vedle sebe vše namačkané kvůli úspoře místa. Wellness zóna na Statku u Prahy je prostorná, což dodává celému místu i díky velkým oknům, která vedou do přilehlé zahrady, úplně jiný rozměr. Samozřejmě pokud toužíte po intimnější atmosféře a chcete si užít místní nasvícení, není nic jednoduššího než stáhnout venkovní žaluzie. Nicméně dívat se v podvečer z vířivky ven do pomalu stmívající se krajiny není vůbec špatné.

A pokud si chcete dopřát bublinky nejenom v podobě vířivky, není nic jednoduššího než si objednat pobyt v jednom z apartmánů. A pouze v županech se přesunout za dalším kolem již aktivnější relaxace. Na večeři si můžete zajít nebo si ji nechat přinést z hotelové restaurace, kde výborně vaří. Takže vás nic nenutí opustit tento příjemný areál. Tím, že jsou zde zvyklí organizovat svatby, vám rádi pomohou s organizací narozenin nebo třeba vytíženým pánům se zajištěním květinového překvapení, ze kterého jsem mimochodem měla neskutečnou radost.


SHOP MY LOOK