SPA SPA

Nikdy jsem nepatřila mezi nadšené návštěvníky hodinových hotelů nebo mileneckých azylů. Nic proti těmhle podnikům, kde máte možnost krátkodobého pronájmu prostoru na pár hodin, nemám, ale zkrátka mi vždycky bylo sympatičtější se scházet, ať závazně nebo nezávazně, v hotelových pokojích, byť jsme na nich strávili mnohem kratší čas, než na jaký byly zarezervované. Nicméně člověk míní a život mění a vzhledem k naší aktuální situaci, kdy máme doma malé mimino a hlídání spíše věčně nemáme, než máme (ačkoliv nejsem nijak úzkostlivá matka, zase takový střelec, abych dala syna hlídat komukoliv z nějaké hlídací agentury, nejsem), tak se naše priority míst, kde můžeme strávit trochu času spolu, lehce změnily. Stále platí, že preferujeme hotely, kde máme možnost si zabookovat spa pouze pro sebe. A to je právě bod, na který nejčastěji narazíme, když chceme udělat rezervaci na poslední chvíli – například spa v hotelu Grand Mark nebo hotelu Emblem je věčně vybookované. Takže pokud toužíme po soukromém wellnessu například se saunou nebo vířivkou, tak nám nezbývá než zkoušet a testovat i místa spadající do kategorie mileneckých azylů. Jedním z nich je i SPA SPA.

Víte, že mám ráda spíše pozitivní a milé recenze, na druhou stranu si říkám, že je fajn sdílet i průměrné zážitky, abyste třeba nebyli nepříjemně překvapeni, jak se to nedávno stalo nám při návštěvě podniku SPA SPA. Když se podíváte na webovky, tak prostory vypadají opravdu hezky, v popisu je psáno luxusně v lokalitě Prahy 7. Můj muž už předem tvrdil, že to určitě bude sklep, a měl teda bohužel pravdu. 

První věc, kterou musím zmínit – pokud se sem chystáte s partnerem, který není váš oficiální, zkrátka chcete si užít opravdu diskrétní návštěvu, tak toto místo rozhodně nevolte, protože jim nefungují zvonky, respektive jim nefunguje bzučák. Přijde vám tak otevřít paní, která vás uvede do suterénního prostoru, který je nově opraven. Jedná se o celkem příjemné místo, podle mě ale rozhodně nespadá do kategorie luxusní. Měli jsme zarezervovaný pokoj Ruby, který nám po otevření dveří připadal opravdu hodně malý. A protože měli ve všech prostorách volno, podívali jsme se i do pokojů Volcano a Ocean. A právě v Oceanu jsme nakonec zůstali. Pokud vás zajímá, jak prostor vypadá (protože každý si samozřejmě pod pojmy malý, velký a luxusní představujeme něco jiného), tak jukněte na můj post. Když zarolujete ve fotkách, tak tam krátké video z návštěvy uvidíte.

Každopádně, ať nejsem až tak přísná a kritická, což nemám v oblibě, tak velké plus za mě mají za vychlazenou láhev dobrého prosecca a ovocnou mísu, což beru jako příjemné uvítání. I když podle nás apartmány nebyly luxusní, a i styl rekonstrukce nepovažujeme za řekněme bůhvíjak „wow“, tak jsme se zde cítili opravdu dobře, protože vše bylo perfektně čisté, což je věc, na kterou si skutečně potrpím. 

Rozhodně jsme neměli v plánu využít vzácné tři hodiny, hledáním zbytečných much.  Maličká sauna je moc příjemná a vířivka byla naprosto perfektní. Víte, že ve všech podobných spa zbožňuji, když máte místo sofa opravdu plnohodnotnou postel, což přesně tohle místo splňuje. Proto podle mě přesto, že se oni sami nazývají privátním wellness, spíše spadají do kategorie hodinových hotelů.

A to bychom nebyli my, abychom si s sebou nevzali nějaký nový kousek, kterým bychom si zpestřili naše hrátky. Tentokrát jsem zvolila černou klasiku. I když poslední trendy velí všechny možné barvy, já se osobně nejlépe cítím v černé a můj muž ji na mě zbožňuje. Vytáhla jsem tak nový kousek od Bluebelly, který jsem doplnila tímto punčochovo-podvazkovým setem od Palmers, který bych vám určitě doporučila, protože je to ideální dva v jednom. Je pravda, že se to malinko hůř obléká, protože musíte trefit správnou nohavici a směr, ale vyřešíte tím leckdy zdlouhavé připínání punčoch a zároveň nemusíte řešit, že se vám punčochy v průběhu času shrnou, odepnou, sjedou a tak dále. Moc ráda při prvním kole zůstávám v prádle a odhazuju jenom kalhotky nebo třeba podprsenku, každopádně podvazkový pás a punčochy mívám na sobě docela dlouho, takže tento set se mi moc líbil. Pokud ho budou nabízet ve více barvách, variantách nebo se zajímavějšími krajkovými lemy, tak si ho určitě pořídím.  

Vzrušuje vás pomyšlení na spoutání, mě jednou za čas neskutečně. Proto se nám „hodila“ klasická postel, ke které šla snadno přivázat pouta. Mám ráda jemná látková nastavitelná pouta na zápěstí a kotníky, která můžete vzájemně propojit jednostrannou karabinkou.

SATISFYER HEAT CLIMAX
Elegantní černý vibrátor značky byl součástí adventního kalendáře a je to jedna z nejlepších věcí, které jsem v něm objevila, vibrátory od této značky mám ráda, mívají v základním nastavení příjemné vibrace, které nejsou tak moc silné a dají se tlačítky zvyšovat nebo snižovat dle potřeby.

Heat Climax, jak už název napovídá, je vybaven také funkcí ohřevu až na 39° C, kterou si můžete zapnout, kdykoliv budete mít chuť (funkce se zapíná zvlášť, díky ní budete mít během chvilky vyhřívané dildo). Pokud si rádi hrajete s teplem a chladem, což já osobně zbožňuji (ráda přechovávám skleněné nebo kovové hračky v mrazáku), Heat Climax si určitě velmi oblíbíte. Tvar vibrátoru je perfektní – má lehce zahnutý rozšířený konec, snadno s ním díky tomu zacílíte na bod G. Navíc si přes Bluetooth můžete Heat Climax spárovat s aplikací Satisfyer Connect ve vašem telefonu.

ANALNÍ KOLÍK

Asi nemusím blíže představovat, všichni vědí, k čemu a jak se používá. I když je tenhle jak tvarem, tak i velikostí vhodný pro začátečníky, mám ho ráda už několik let, velmi často po něm sahám.


SHOP MY LOOK