PRIVÁTNÍ WELLNESS POKOJ

Jedním z nejlepších dárků, který můžete v dnešní době dát sami sobě nebo jím i obdarovat, je čas. Čas pro vás, kdy si budete moc nerušeně užívat pár hodin jeden druhého. Privátní vášnivá chvilka, během které si maximálně užijete a načarpáte síly na další pracovní kolotoč. Stejně jako svůdné krajkové prádlo zbožňuji i Spa. Preferuji privátní sauny a vířivky, ve kterých si můžeme nejenom povídat, a to daleko z dosahu cizích očí i uší.

Bylo by krásné a přála bych si mít možnost vyrazit do luxusního hotelu s perfektním Spa ideálně 2x do měsíce. Představa je to krásná, ale vzhledem k nabitému diáři mého partnera dost nereálná. Protože není moc sexy, natož praktické se kvůli hezkému Spa přesouvat na jednu noc z Prahy x kilometrů, přijet tam v noci a mít na dovádění limitovaný čas, který si vlastně ukradnete ze spánku. Rádi proto objevujeme zajímavá místa v Praze. A ušetřený čas za přesun věnujeme objevování nových hraček a posouvání hranic rozkoše.

Skvělé, i když zvenku naprosto nenápadné místo jsme objevili nedávno. Protože nás svým čistým, moderním interiérem doslova nadchlo, podělím se s vámi o pár informací a fotek.  Voucher do Spa může být skvělým tipem na dárek, ať už k blížícím se Vánocům nebo jakékoliv jiné příležitosti.

sexshop Růžový slon

Přiznám se, že nad rezervací jsme malinko váhali. Fotky na internetu vypadaly nádherně, ale přeci jen zařazení do kategorie „milenecký azyl“ nás zlehka odrazovalo. V Praze najdete místa, která mají perfektně udělaný web, ale během návštěvy zjistíte, že místo už má toho vážně dost za sebou, což alespoň ve mně moc velké vzrušení nevzbudí. Naše obava se naštěstí ukázala jako zbytečná, fotky mileneckého azylu Aura naprosto vystihují realitu. Privátní welness, který si můžete pronajmout na hodinu, ale i klidně celou noc je součástí hotelu Aura, který se nachází na Praze 9, v Čakovicích. Pro hosty je zde připravené velké parkoviště, což je první, a rozhodně ne poslední pozitivum.

Pro naši návštěvu jsme zvolili typ pokoje s privátní terasou s jacuzzi, privátní saunou a masážní vanou – na webu ho najdete pod označením TYP A / WELLNESS ROMANTIC SAUNA. Patřím mezi pořádkumilovné jedince. Právě nečistota, případně ne úplně hezké prostředí mě už v minulosti odradily od návštěvy spousty zajímavých míst, ať už to byly swingers kluby nebo různě tematicky zaměřené apartmány v zahraničí. Jsem přesvědčená, že v prostředí, kde se vyskytuje spousta tělních tekutin, je nutné dbát na čistotu dvojnásob. Tady dezinfikují vše UVC lampou, po vstupu do pokoje máte pocit, že jste jedni z prvních hostů vůbec. Vše je nové, krásně a prakticky zařízené, nachystané pro vaše privátní hrátky.

Pokud se nebudete moct dočkat, tak si nejspíš užijete zahřívací kolo na pohodlné posteli, případně rychlovku u zrcadla. Zrcadlo umístěné naproti masážní vaně není vůbec špatný nápad, dá se využít při velké spoustě aktivit.

 

Venkovní vířivka s výhledem do okolní zeleně je perfektní. Pokud zvolíte pro návštěvu teplejší měsíce, můžete po sauně odpočívat i na venkovních lehátkách. Moc se mi líbí, že na terase najdete i ochlazovací bazének. Mám ho po saunování mnohem raději než polévací vědro (kyblík se studenou vodou nebo ledem), studenou sprchu nebo ledárium. Studený bazének zchladí nejlépe. Tenhle je navíc z jedné části prosklený, takže ze sauny můžete pozorovat svoji partnerku, jak jí tuhne krev v žilách a trčí bradavky.

My jsme navštívili privátní Spa v Auře ještě před zavedením nouzového stavu. Doufám, že ho brzo zruší a budeme se sem moct vydat znovu, jinak nám nezbyde nic jiného, než si sem naplánovat služební cestu


SHOP MY LOOK