POWER AKUWAND II

Je pravda, že jsem článek možná měla zveřejnit ještě předtím, než jsme o něj u mě na profilu začali soutěžit. Třeba by se vás do soutěže zapojilo ještě víc. Ale přiznávám bez mučení, že nebylo v mých kapacitách článek sepsat. Řešila jsem s nakladatelstvím spoustu revizí a korektur knížky, kterou jsem jim před časem odevzdala.

Takže na nafocení, zhodnocení, popsání mých zkušeností s masážním vibrátorem Power AkuWand II. mi zbyl čas až nyní, tak třeba to bude pro někoho z vás dobrý tip na dárek k blížícím se Vánocům.

Na úvod pro ty z vás, kteří se s podobným typem hračky ještě nesetkali, Akuwand v krátkosti představím. Jedná se o vibrační hračku. Asi je už z fotek (ne, není to mikrofon :) patrné, že vibrace vychází z otočné hlavice, kterou můžeme přikládat na různá místa na těle. Na rozdíl od jiných vibrátorů či dild se nikam dovnitř nestrká, slouží k masírování, vzrušování, navnazování partnera, ale i k sebeuspokojování.

Víte, že se netajím tím, že pokud nemám pravidelný sexuální styk, ráda a často (takže denně) se uspokojím sama. A nevidím na tom vůbec nic špatného. Proč si neudělat dobře, když vám ten den nikdo jiný dobře neudělá? S výjimkou dnů, kdy mě sklátí viróza nebo odpadnu do postele s mrtvolnou únavou, mám chuť se udělat vždycky. Po orgasmu se lépe spí, s orgasmem se lépe vstává…

Tenhle vibrátor je na sebeuspokojování přeborník. I přesto, že je rozměrově větší, tak to v ruce opravdu nepocítíte. Zbožňuju, když se s ním můžu dráždit přes různá krajková tanga, kombinace vibrací a krajkového materiálu na mém zduřelém klitorisu je perfektní. Taky si ho ráda beru do vany. Zbožňuji dlouhé koupele, a i když je to neekologické, tak já si teplou vodu ráda několikrát přitočím a strávím ve vaně příjemný večer. Akuwand je výborný společník na takovéto večery.

Nečekejte orgasmus ve vteřině, o kterém jsem vám psala a který mám vyzkoušený s Womanizerem. Tenhle orgasmus bude malinko jiný (samozřejmě chápu, že každá máme jiné prožitky). Jak rychle přijde, záleží na tom, kde začneme přejíždět (já nejraději začínám za ušními lalůčky a postupuju velmi rychle směrem dolů) a jak rychle se přesuneme do oblasti klína.

Před pár lety jsem už od klienta podobnou masážní hlavici dostala. Byla od jiného výrobce (Doxy Die Cast Wand Massager), mnohem větší, a hlavně ji bylo nutné mít neustále zapojenou v zásuvce. Přiznám se, že ačkoliv jsem vždy z jakéhokoliv sexy dárku skákala dva metry vysoko, tak tohle úplná pecka nebyla. Vzájemně jsme se sice namasírovali, ale kvůli velikosti i hmotnosti jsme hračku záhy odložili. Při pohledu na srovnávací fotku, to není asi až tak patrné, ale Doxy je vážně dělo (velké a těžké). Takže po prvním a zároveň jediném použití, zůstal uložený v původním obalu na dně šuplíku a nebýt dnešního focení, tak je tam dodnes :-)

Akuwand je mnohem menší, a hlavně bezdrátový, takže ho určitě využijete i ve větší míře, nejenom na masáže, které můžou sloužit jako skvělá předehra. Pokud vás bude opravdu trápit zatuhlá šíje, stačí zvýšit vibrace a záhy pocítíte uvolnění. Co se týče vibrací, prodejce uvádí, že se nejedná o hračku pro začátečníky. Já se za experta na vibrační hlavice nepovažuji, myslím, že jsem poměrně citlivá, ale s mega silnými vibracemi, o kterých se píše v popisu výrobku, jsem neměla jediný problém. Když jsem se chtěla přivést do nebe nebo vzrušit hráz či genitálie partnera, měla jsem puštěné některé z nejnižších vibrací. Naopak když jsem zatoužila po masáži, tak jsem přidala a několikrát zmáčkla tlačítko plus.

Pokud zvažujete nákup první sexy hračky pro partnera, Akuwand určitě doporučuji, a to pro jeho všestrannost. Uvidíte, kam až se dostanete, protože každý máme rád něco jiného. Přesah má opravdu fantastický, od běžných a nevinných masáží (které zvládá skvěle) až do ryze sexuálních rovin. Ideální hračka na zkoumání jednotlivých erotogenních zón. Stačí ho jen přitisknout na vybrané místo na těle a hned máte rychlou zpětnou reakci.

Hlavicí si můžete dráždit krk, ňadra, bradavky… přejíždět si po vnitřních stranách stehen, pak pokračovat u pánů kroužením kolem hráze, dráždit jím varlata či ji přímo tisknout k análnímu otvoru. Něžnější pohlaví ocení dráždění klitorisu, které bych osobně popsala slovem „nadgalaktické“.

Nechci se tady opakovat, ale mám-li v bodech shrnout hlavní výhody, budou to:

• VODOTĚSNOST

• SUPER TVAR – i přesto, že se jedná o větší hračku, v ruce ji vůbec nepocítíte, padne skvěle do ruky

• NABÍJENÍ – stejné jako používají němečtí Fun Factory, přicvakne se na hlavici a nabije přes kteroukoli USB přípojku na telefonu

• ORGASMICKÉ VIBRACE

DOSTUPNÉ NÁSTAVCE (o těch Vám napíšu víc, někdy příště :-)

 

Jako vždy budu moc ráda, když mi dáte vědět jaká hračka je teď favoritem u vás v ložnici (inspirace není nikdy dost :-) Jo a taky by mě zajímalo, pokud někdo vlastníte toho Doxyho, jestli ho používáte ? Já jsem se vážně obávala, že si s ním způsobím zánět šlach :-)

 

Vaše Lucka ♥

 


SHOP MY LOOK