PERLOVÁ TANGA

Když jsem si postupně vybalovala z elegantních černých krabiček jednotlivé kousky od značky Bracli, v hlavě se mi vybavil jeden z citátů od Coco Chanel: „Krajka je jednou z nejnádhernějších imitací přírody. Ale perly se hodí pro každou příležitost.“ Značka Bracli používá obojí ve svých kolekcích velmi často, a i když se samozřejmě nejedná o pravé perly, vypadají jednotlivé kousky prádla nádherně.

Nejznámějším kouskem, který jsem měla možnost vyzkoušet já, jsou perlová tanga, která asi nejvíc proslavila Charlotta v seriálu Sexu ve městě, když letěla se Samanthou a jejím tehdejším partnerem v private jetu a myslela si, že ji obdarovali perlami, než pochopila, že se jedná o tanga pro Samanthu. Pokud tuhle legendární scénku neznáte, tak doporučuju juknout. 

A mimochodem, byla to právě tahle tanga této značky, která ji nakonec proslavila. Ve své době způsobila tak trochu senzaci a dnes se díky tomu perlové prádlo Bracli prodává ve všech koutech světa. Vždy, když si pořídím nějaký nový kousek od značky, kterou neznám, nebo ho mám možnost v rámci spolupráce testovat, tak mě baví si zjišťovat co nejvíce informací o původu značky, kde se vyrábí… Vždycky mě zajímá takový ten příběh za tím – a ten o značce Bracli je skutečně zajímavý, protože první perlové kalhotky byly vyrobeny ve Španělsku a dotyčný je vyrobil pro svou ženu. Když se o tom poté zmínil svým přátelům, měli o ně zájem také, a tak mu navrhli, aby je začal prodávat i ostatním. Postupně se tak zboží stalo oblíbenějším. 

Jak už jsem zmiňovala, značku Bracli pořídíte dnes už po celém světě, u nás asi nejširší nabídku najdete na sex-shopu Flagranti, odkud mám i tento překrásný set podprsenky, perlových tang a podvazkového pásu. Vybrala jsem si tuto sadu, nejenom protože inklinuji k tmavším setům spodního prádla, zaujalo mne i elegantní stříbrné prošívání a zároveň použití šedých perel, což mi přišlo mnohem zajímavější a nápaditější než obvyklá kombinace světlých perel a černé krajky. Pokud se lépe cítíte v body, pak určitě doporučuji se podívat na tento přenádherný černý set. Úchvatné je i bílé body, které by mohlo skvěle posloužit třeba pro nevěsty. 

Co se týká materiálu a zpracování – jak už jsem zmiňovala, vybrala jsem si sadu, která je prošívaná stříbrnými nitkami, protože žádný podobný kousek doma nemám a v kombinaci s šedostříbrnými perlami mi to připadalo neskutečně svůdné. Zároveň je to velmi elegantní. Bracli pracuje především s italskými materiály, jako krajkou a průhledným tylem… 

Preciznímu zpracování odpovídá i cena. Prádlo podle mě nespadá do kategorie high-end, ale i když ho můžete zakoupit na stránkách sex-shopu, tak počítejte s trochu vyšší cenou, za kterou dostanete prvotřídní kousek v nádherném balení. Ačkoliv výrobce uvádí, že se nejedná o prádlo na běžné, každodenní nošení, tak za mě se určitě nemusíte obávat si vzít perlová tanga nebo body třeba na večeři. Za mě se jedná o extrémně příjemné a pohodlné kousky, ve kterých vydržíte klidně celý večer. 

Pokud preferujete jiný střih kalhotek, než jsou tanga, můžete si perlového zdobení na prádle užívat třeba u podprsenek nebo svůdných rukaviček. 

Po důkladném testování – přibalila jsem si prádlo s sebou na dovolenou, abych si ho mohla dostatečně užít – nemám ke značce Bracli a setu, který jsem měla možnost testovat, jedinou výtku. Kromě perlových tang se mi moc líbit podvazkový pás, který, pokud se především v teplých letních večerech nechcete pařit v punčochách, můžete ho nosit jenom tak díky rafinovanému střihu zachycení na vašich stehnech. 

Pánové, hledáte nezvyklý dárek, nebo naopak chcete svou milou potěšit nejen perlami, ale také ještě dalším dárečkem, který k perlovému náhrdelníku bude ladit, tak myslím, že s tímhle exkluzivním kouskem určitě nešlápnete vedle. 


SHOP MY LOOK