OYSHO

Krásný večer všem!

Dneska bych vám ráda ukázala kousky od značky, kterou mám v oblibě dlouhou dobu. Oysho jsem objevila už docela dávno při výletu do Budapešti. Ve výloze mě zaujalo, jak už to u mě bývá, spodní prádlo, a především zajímavě střižená noční košilka a k ní sladěný saténový župánek. Když jsem procházela krásný dvoupatrový obchod na jedné z hlavních budapešťských tříd nedaleko hotelu Kempinsky, mou pozornost upoutaly i outfity do fitka, takže jsem nakonec odcházela nejenom s již zmiňovanou sadou nočního prádla, ale i kompletním cvičebním outfitem.

Od té doby mám nákupy v Oyshu spojené s výlety do Maďarska a ještě nikdy se nestalo, že bych v rámci výletu návštěvu obchodu vynechala a něco slušivého si od téhle značky neodvezla.

Oysho docela dlouhou dobu nemělo butik v České republice, takže jsem si většinu sportovních věcí, které od nich mám, opravdu hodně objednávala online. Líbí se mi jak kolekce na jógu, tak řada do fitka. I když vím, že je to naprosto nepodstatné, tak nemám ráda, pokud mám ve fitku s někým stejný outfit. Proto se oklikou vyhýbám nákupům u všech řekněme provařených značek. Krom jisté originality a toho, že u nás v Česku není Oysho tak rozšířené, se mi líbí minimum nápisů a především materiály, ze kterých sportovní věci šijí. Krásně drží tvar i barvu, a to i po x vyprání, mají perfektně všité podprsenky u sportovních topů.

Dalším kouskem z jejich sortimentu, který rozhodně stojí za zmínku, jsou plážové kolekce, především různé přehozy, plédy a šaty. I když předchozí kolekce, byli mnohem povedenější než ta letošní.

I když Oysho nabízí širokou řadu spodního prádla, doposud jsem si u nich nic nekoupila, protože střihy, které nabízí, nejsou úplně můj šálek kávy, a i když mají v kolekcích spoustu krásných podprsenek, tak se mi nelíbilo, že většina z nich má poměrně úzká tenká ramínka, což nemám u prádla na běžné nošení moc ráda.

 

S těhotenstvím a měnícími se mírami preferuji především u podprsenek pohodlnější střihy. Jiný stav na mě dlouho nebyl vidět, ale hrudník se mi začal zvětšovat téměř okamžitě, jakmile se na těhotenském testu objevily dvě čárky, takže jsem postupně musela vyloučit většinu svých oblíbených krajkových skvostů. Sáhnout po pohodlnějších braletkách, které jsem nikdy moc nenosila.

Takže jsem konečně měla možnost vyzkoušet i prádlo od této značky. Protože si ráda užívám rána pouze v župánku a spodním prádle, pořídila jsem si další župánek. Pod záminkou babymoon dovolené jsem objednala obě barvy, abych se složitě nemusela rozhodovat. Pokud si rádi z cest vozíte podobné suvenýry jako já, tak určitě doporučuji navštívit Oysho prodejny ve Španělsku a Portugalsku. Ač já mám tenhle brand díky prvnímu nákupu spojený s Budapeští, Oysho je španělská značka, takže v každém větším městě jejich pobočku naleznete.

 


SHOP MY LOOK