NEZAPOMENUTELNÉ RANDE

Ze začátku je to boží – takové to oťukávání, randění, flirtování, kdy si vlastně nejste jistí, nevíte, kam se schůzky posunou, a máte motýly v břiše, považuji osobně za jedno z nejkouzelnějších období vztahu. Poznáváte se, pochopitelně efekt okouzlení pracuje na tisíc procent, takže na sobě vidíte jen to krásné. I když právě v počátečních schůzkách se muži snaží a vymýšlejí opravdu zajímavý program, vlastně to ani není potřeba. Protože cokoliv v tu chvíli s naším milým/milou děláme, nám přijde nejlepší, úžasné a skvělé. Ale s přibývajícím časem, povinnostmi, možná dětmi, nebo jenom stereotypem, už leckdy snaha o vymyšlení originálních a nezapomenutelných rande odchází. A to je obrovská škoda – právě v tuhle chvíli je potřeba si uvědomit, že na vztahu je třeba pracovat, pokud nechcete dalších dvacet let sedět vedle sebe na gauči a koukat na televizi.

Víte, že jsem zastánkyní tradičního rozdělení rolí, ale v případě schůzek, respektive domlouvání rande, když už dávno nerandíte, protože už spolu x let žijete, možná jste manželé a máte děti, zkrátka už dávno máte to prvotní oťukávání za sebou, si rozhodně nemyslím, že je nutné nebo žádoucí nechávat iniciativu pouze na muži. Pochopitelně, pokud máte kreativní partnera, který chrlí jeden nápad za druhým, možná nestihnete přispět svou troškou do mlýna; každopádně si myslím, že je fajn, aby aktivitu projevila jednou za čas každá ze stran bez ohledu na to, kdo je obvykle ve vašem vztahu v těchto věcech (čímž myslím vymýšlení společného programu pro dva) aktivnější.

I když na internetu najdete spoustu méně tradičních nápadů, co dělat na svatého Valentýna, než pouze romantickou večeři, věřím, že spousta z vás si nějaký gurmánský zážitek nechce upřít, či nemáte stejně jako my dostatek čas na další aktivity. Tak jak si zpestřit čas mezi večeří a přesunem do hotelového pokoje nebo vaší ložnice?

TROCHU JINÁ VEČEŘE

Bez ohledu na to, kde zrovna 14.02. budete, můžete převzít iniciativu a začít vašeho partnera nenápadně dráždit. Můj letošní valentýnský tip můžete využít při soukromé večeři doma, rande v privátním kině, při projížďce lodí, zkrátka kdekoliv. Jedná se o kousek, kterým (pokud váš milý nepatří mezi znalce portfolia většiny sex-shopů) překvapíte a zároveň potěšíte. Vyzkoušejte punčocháče s dírou. Vybírat můžete ze spousty designů, ať už krajkových, tělových, černých či lesklých (což osobně nedoporučuju, protože lesklá punčocha nevypadá na nožce nikdy dobře, ale o tom jindy)… 

Na výběr máte ze spousty možností a já věřím, že s žádnou nešlápnete vedle. Punčochy s otvorem v rozkroku mám moc ráda a už jsem je vám tu párkrát doporučovala. Jsem přesvědčená, že splní požadavky opravdu každé z vás. Paradoxně chybějící klín dodá třeba nenápadným tělovým punčochám tu správnou dávku fantazie. Na tomhle typu punčoch se mi líbí, že to, co skrývají, je na první pohled nenápadné. Všichni vidí elegantní nohu v punčoše, a dozví se to pouze ten, koho si sami vyberete. Pokud je vaše valentýnská večeře ta první, taky se může stát, že bude i poslední, a váš odhalený klín třeba dotyčný ani neuvidí… Věřím, že takhle Vaše rande nedopadne a užijete si nejen skvělý večer, ale i vášnivou noc.Protože právě pro pikantní hrátky jsou dámské erotické punčochové kalhoty s otvorem v rozkroku stvořené.


SHOP MY LOOK