LELO TIANI 24K Obsidian

Byla jsem nadšená, když jsem od sexshopu Flagranti dostala příležitost představit vám párový vibrátor Lelo TIANI 24K Obsidian.  A protože se jedná o skutečně exkluzivní kousek pokrytý plátky 24 karátového zlata, alespoň jsem měla po dlouhé době příležitost vytáhnout ze skříně večerní šaty, které jsem si loni na jaře pořizovala na party ve stylu “Great Gatsby“, která se však kvůli Covidu nikdy neuskutečnila. Věřím, že švédskou značku Lelo ani jejich legendární párový vibrátor Tiani, který mimochodem získal ocenění RED DOT DESIGN AWARD, spoustě z vás, kteří si rádi zpestříte milostné hrátky s nějakým vibrujícím pomocníkem, představovat blíže nemusím.

Pokud preferujete špičkové produkty a rádi si pořizujete věci z limitovaných edicí, tak budete z této exkluzivní kolekce pokryté plátky zlata určitě nadšení.

Pořídit si můžete fuchsiovou variantu jako mám, anebo i černou, která mi přijde možná ještě hezčí. Luxusní povrchová úprava nemá na výkon ani jiné funkce vibrátoru žádný vliv, takže můžete očekávat kvalitu na kterou jste u Lelo produktů zvyklí. Pokud Tiani neznáte, v krátkosti vám jej představím.  Víte, že patřím mezi velké propagátory a milovníky párových pomůcek. Jakákoliv hračka, se kterou zažijete zase o fous lepší nebo jiné vyvrcholení, je podle mě skvělá. Ale pokud prožitek můžete sdílet a prožívat při milování zároveň, je to ještě lepší.

Tiani má, jak vidíte na fotkách, tvar podkovy nebo U, který je pro párové vibrátory velmi typický. Protože co si budeme povídat. Aby mohl být jeden konec zasunutý ve vagíně a druhý silnější konec vložený mezi stydké pysky, tak lepší tvar asi nevymyslíte...

Miluji hračky, které poskytují masáž klitorisu i vagíny během styku. Takže nedalo moc práce, aby si Tiani získal mé sympatie. Krom klasických vibračních programů, které jsou samozřejmě skvělé, ale na druhou stranu velmi podobné pro všechny erotické hračky, se Tiani odlišuje od podobných párových pomůcek technologií SenseMotion. Právě touhle hravou vychytanou funkcí mě naprosto dostal. Funkci SenseMotion ovládáte pohyby ruky, ve které máte dálkový ovladač. Ten reaguje na rychlost pohybů ruky změnou intenzity vibrací. Věřte mi, že reaguje opravdu na sebemenší změnu pohybu!

Detailní informace a všechny technické parametry naleznete zde:

· bezdrátové dálkové ovládání

· vodotěsné

· 8 různých nastavení (6 funkcí vibrací a pulzací je doplněno 2 programy s technologií SenseMotion)

Zbožňuji, jak jsou všechny produkty od Lela zabalené, což už jsem na blogu několikrát zmiňovala. Věřím, že pokud tímto kouskem obdarujete někoho neznalého ve světě prémiových erotických pomůcek, možná bude mít pocit, že si rozbaluje překrásný niche parfém.  

Značka Lelo slaví letos 15 let na trhu, u této příležitosti zařadila do prodeje i další exkluzivní erotické pomůcky ze zlata. Jedná se o celozlatá dilda, čemuž odpovídá i cena. Pokud Vás nebaví kupovat zlaté cihličky, tak zlatý vibrátor je určitě mnohem víc cool, jen nevím, jakou pak má trhu likviditu.


SHOP MY LOOK