JAK SI VYBRAT TO SPRÁVNÉ ČERVENÉ PRÁDLO

Co vy a sv. Valentýn? Slavíte, nebo už máte všudypřítomných srdíček a reklamy plné zuby?

Podle mě každý důvod, kvůli kterému jste schopni odhodit starosti a povinnosti všedních dnů za hlavu, obléct si svůdné krajkové prádlo a vychutnat si skvělý intimní čas, je skvělý. Proto ráda slavím nejen v únoru Valentýn, ale i v květnu První máj.

Ale i na mě je každý rok té reklamy až příliš, bez ohledu na to, jestli se bavíme o sv. Valentýnu, nebo jiném svátku, kteří prodejci rádi využívají. Nicméně červené prádlo je podle mne MUST HAVE kousek v šatníku každé ženy, proto jsem se s vámi v dnešním článku podělila, o to, jak vybrat ten nejlepší odstín pro vás!

Červené prádlo je podle mě nadčasová investice, která nijak nesouvisí se 14. 2. Využijte aktuální široké nabídky v obchodech a budete ho s radostí nosit bez ohledu na sv. Valentýna. Tak proč se nenechat obdarovat nějakým svůdným kouskem, nebo si ho třeba sama nepořídit?

Pokud si vyberete purpurové nebo vínové prádlo, tak o sobě podle většiny lifestylových časopisů říkáte, jste vášnivá a nespoutaná, pyšníte se vysokým sebevědomím a ráda si užíváte. Nemyslím si, že zde platí přímá úměra, tedy že každá která, která si natáhne červené kalhotky, je téměř nymfomanka. Je ale pravda, že pánové mají kraječky ve všech těchto odstínech velmi rádi. Je ale důležité vybrat červenou v takovém odstínu, aby vám slušela, seděla k podtónu vaší kůže a nepůsobila lacině. U prádla platí to samé jako u rtěnek, každému sedí jiný odstín červené a je potřeba najít ten nejlepší pro vás.

Pokud se v červeném prádle necítíte, zkuste si někdy vyzkoušet vybrat odstín prádla podle odstínu vaší pokožky:

 


SHOP MY LOOK