Fun Factory LAYA II

Přiznávám, že mezi erotickými pomůckami mám své oblíbence, jasné favority, po kterých vždy zas a znovu ráda sáhnu. Ať se bavíme o podtlakových pomocnících nebo párovém vibrátoru We-Vibe, mohutný de facto instantní orgasmus je zaručen, a tomu se těžko odolává. Ale u hraček je to stejné jako u všeho ostatního. Pokud nebudete vystupovat ze své komfortní zóny, objevovat nové pomocníky nebo věnovat pozornost těm méně oblíbeným, těžko poznáte a objevíte všechny jejich kvality.

Červená mučírna - Růžový slon

Ne nadarmo se říká, že „energie plyne, kam jí zájem kyne“. Proto jsem se rozhodla si cíleně balit na výlety hračky, se kterými jsme byli velmi spokojení, ale z nějakého ne zcela konkrétního důvodu je postupem času opomíjíme a upřednostňujeme jiné vibrující pomocníky. Do Ennsu, na tajný výlet, jehož lokaci jsem se dozvěděla až na místě, jsem přibalila masážní vibrátor LAYA II od německé značky Fun Factory. Pokud patříte mezi pravidelné čtenáře mého blogu, už jste ho určitě zaregistrovali. Díky jeho perfektnímu tvaru i praktické velikosti jsem ho v článcích několikrát zmiňovala, ale doposud jsem mu nevěnovala samostatnou recenzi. A to byla chyba! LAYA II je velmi šikovný pomocník, který si samostatnou recenzi rozhodně zaslouží.

Pokud toužíte po vodotěsném, malém a perfektně tvarovaném vibrátoru, je LAYA II navržena přesně pro vás. Nevlastním předchozí model, takže se nemohu podělit o srovnání, ale nenapadá mě nic, co bych aktuálnímu modelu vytkla či na něm případně vylepšila.

Značku Fun Factory znám a líbí se mi, že hračku vždy zapínáte tlačítkem FUN :). I přes to, že se jedná co do velikosti o malou pomůcku, nabízí rozličnou intenzitu vibrací a některé z nich opravdu stojí za to. Rozhodně se nejedná o jemné šimrání či neznatelné zavibrování. Pokud stisknete tlačítko + silněji, dostane se vám skutečně intenzivního zážitku.

Osobně nejvíc oceňuji tvar. Výraz „ergonomický“ mi přijde nejvýstižnější, ale k popisu erotické pomůcky se moc nehodí (předpokládám, že vibrátor s sebou nenosíte do práce, i když by to možná výrazně zvedlo produktivitu v některých kancelářích :)), ale mě tahle asociace slov napadla už při prvním rozbalení. LAYA II vám padne do ruky stejně skvěle jako kvalitní ergonomická myš – jen s tím rozdílem, že s touhle „myškou“ neotevřete excelovskou tabulku, ale ocitnete se v orgasmickém nebi. Tvar krásně kopíruje ženský klín, ale ať nejsem v recenzi sobecká. LAYA II není pomůcka určená pouze ke stimulaci klitorisu. Díky příjemnému materiálu, ideální velikosti s tímhle vibrátorem můžete dopřát rozkoš i vašemu partnerovi. Využijete ho k masáži erotogenních zón celého těla, mně se nejvíc osvědčil k masáži varlat a hráze. Pokud chcete svému partnerovi dopřát extra porci pozornosti a nechce se vám používat jazyk nebo prsty, budete ho milovat, ale on ještě víc! Příjemné vibrace oceníte nejen ve chvíli, kdy ho položíte do klína, ale i když jím budete přejíždět partnerovi či partnerce po bradavkách.

Období, kdy jsem s erotickými pomůckami chodila občas i na večeře mám za sebou. Ale někdy zkrátka nebyl prostor část obsahu kabelky ponechat na hotelovém pokoji. Každopádně pokud, ať už z jakýkoliv důvodů občas vibrátory přenášíte nebo převážíte, a nechcete zažít trapný okamžik, kdy Vám z zničehonic začne kabelka poskakovat po zemi, či cosi vibrovat a vrčet v cestovní tašce. Oceníte, že Layla II. má chytrou funkci – bezpečnostní zámek, která vám zajistí poklidné cestování.

Mezi další perfektní vlastnosti tohohle kousku z německé dílny Fun Factory patří voděodolné provedení, a možnost uložení si svého nejoblíbenějšího programu na první pozici, takže budete mít nastavenou nejoblíbenější vibraci ihned o zapnutí.

 


SHOP MY LOOK