DAS HOTEL ENNS

Pokud patříte mezi milovníky sexu na netradičních místech nebo rádi navštěvujete netradiční a zajímavé hotely, určitě vám doporučuju navštívit jednopokojový hotel, který se nachází kousek od česko-rakouských hranic ve věži přímo na náměstí malebného městečka Enns. To bývá označováno za nejstarší město celého Rakouska a nazýváno skutečnou kolébkou rakouské civilizace.

Městská věž nabízí pouze jediný pokoj, takže od 8 hod. večer do 9 hod. ráno budete jedinými návštěvníky (turisté mají možnost návštěvy vyhlídky na věži od 9 hod. rána do 8 hod. večera po vhození mince, pak už jsou dveře automaticky uzavřené a jedinými pány věže jste tu pouze vy). Mám ráda všechno zvláštní i zajímavé, takže jsem si naše rande ve věži neskutečně užila, oceňovala, že je velmi dobře vyhřívaná, takže jsem si mohla užívat krásy místních prostor pouze v krajkovém prádle.

Červená mučírna - Růžový slon

Hotelový pokoj, který se nachází v místě bývalého pokoje pro strážce věže, je moderně opravený, ale zároveň má ponecháno množství historických prvků. Pohled na ně si můžete užívat například při sprchování. Jedná se o pokoj typu „open room“, v němž je sprcha otevřená a toaleta je oddělená pouze sklem, to znamená nic vhodného pro stydlíny. Naopak se tu nabízí spousta možností, pokud si chcete nezávazně užívat – vyzkoušet si například historické Role Play.

Nejlepší na tom všem samozřejmě je diskrétní soukromí, takže ať už si chcete užít, zažít bondage hrátky u starodávných dřevěných trámů či si vychutnat orální sex v prostředí historické věže na chladných historických schodech, nic vám nebrání.Stejně tak máte možnost si užít vášnivé milování zezadu s výhledem do krajů okolo Enns nahoře na věži, při kterém vás nebude nikdo rušit.

Jsem přesvědčená, že stejně jako hudba, tak i prostředí velmi výrazně ovlivňuje chuť i náladu na nejrůznější sexuální hrátky. Proto si myslím, že je čas od času důležité vyměnit domácí postel za nějaké netradiční místo, kde můžete zažít zase něco jiného. Narozdíl od ostatních jednopokojových hotelů, nacházejících se v nejrůznějších metropolích, návštěva Das Hotel im Ennser Stadtturm patří mezi cenově velmi příznivé zážitky.

 

 


SHOP MY LOOK