CHILINN

Zase do sklepa. Když jsme při našem posledním rande vcházeli do prostoru Chillin, můj muž se jenom smál, protože jedna z našich předchozích návštěv privátního spa pro dvojice alias za mě hodinového hotelu (i když to nemají v názvu uvedeno) nedopadla úplně dobře. Přestože my jsme si rande užili, prostor si rozhodně podle mě skvělou recenzi nezasloužil. Zkrátka našlo by se opravdu spoustu věcí, co by šlo udělat jinak a lépe. Naštěstí ne každý suterénní prostor spadá do téhle kategorie. I když se musím přiznat, že jsem i já při scházení po schodech znervózněla. Když se podíváte na stránky Chillinu, tak jasně, vidíte tam různá klenutí, což by mohlo napovídat, že se jedná o přízemní nebo suterénní prostor, ale zároveň ty fotky působí tak neskutečně bíle a světle, že jsem si říkala, že určitě nepůjdeme zase do sklepa.

Chápu, že fotografie prodávají. I já se vám vždycky snažím cokoliv, co na blogu ukazuji, nafotit co nejlíp, i když na druhou stranu hodně často natáčím videa, abyste měli opravdu možnost co nejreálnější představy. Ale co opravdu nesnáším, ať už na hotelech či jakýchkoliv jiných stránkách nabízejících služby, když fotografie naprosto neodpovídají realitě. Což tak naštěstí v tomhle případě rozhodně nebylo. I když se jedná o suterénní prostor, je opravdu neskutečně světlý a příjemný, což se jim podařilo vyřešit díky zastínění a nejrůznějšímu rozmístění světelných paravánů, které umocňují právě jednoduchost, svěžest a čistotu interiéru. Omlouvám se za popis, který nejspíš působí dost divně, ale přiznám se, že jsem se nikdy s těmito látkovými podsvícenými panely nesetkala. Takže nevím, jak je přesně pojmenovat, ale pokud juknete na video u mě na instagramu, tak určitě uvidíte, co myslím, a zároveň mi dáte za pravdu, že prostor díky tomu působí neskutečně příjemně, útulně a hlavně světle. Další velké plus u mě má za perfektní čistotu. Musím říct, že se jedná o jedno z opravdu nejčistších míst, které jsme kdy měli možnost navštívit. Samozřejmě u podobných prostor, které si pronajímáte jen na několik hodin, se čistota předpokládá a je samozřejmostí, ale někdy zkrátka vidíte, že i přesto, že je všechno vypucované, zub času už pracoval. Tady naopak vidíte, že je všechno ještě hezky nové.

Potom, co sejdete několik schodů dolů, se ocitnete v chodbičce, na kterou je napojena toaleta a sprcha a ze které se vstupuje přímo do místnosti privátního wellness. My jsme měli rezervaci od osmi hodin večer do jedenácti. Poté, co nám slečna všechno ukázala, jsme byli v prostoru po celou dobu sami. To musím říct, že oproti jiným wellnessům, kde občas někoho slyšíte (když je hlasitější), a co si budeme povídat, když se neudržíte, tak leckdy i vy někoho rušíte, je příjemné, že tu jste opravdu jenom vy.  Na druhou stranu víte, že s vámi ráda sdílím tipy, kde si užívat nezávazná rande a schůzky, o kterých by nikdo neměl vědět. V tomhle případě vzhledem k typu otevírání dveří a celkově vstupu do prostoru nevím, zda je možnost tzv. self check-in rezervace. To znamená, abyste mohli vejít, aniž byste kohokoliv spatřili. Spíš si myslím, že ne.

Já jsem tam byla naštěstí se svým mužem, takže jsem podobný problém řešit nemusela. Jinak když juknete ještě na webovky a zajímalo by vás, proč nabízejí možnost s vířivkou a bez, když mají skutečně v nabídce pouze jednu místnost (pokud rezervujete variantu bez vířivky,  tak vám ji nejspíš nenapustí). To je upřímně asi jediné mínus celého prostoru, protože se jedná o takovou tu nafukovací venkovní vířivku, kterou máte třeba na zahradě, na chatě a tak. Určitě není špatná, ale není tak pohodlná jako jiné vířivé vany. Na druhou stranu velkou výhodou je to, že ji právě vždycky napouští a vypouští pro vás, což jsme docela aktuálně řešili. V současné situaci to pro mě bylo spíše plus než mínus, ale jak říkám, není to nejlepší vířivka na světě a je třeba s tím počítat.

V ceně rezervace máte vždycky občerstvení, kompletní minibar, který je podle mého dobře zásoben, což mě velmi mile překvapilo, i masážní lehátko, což je naprosto skvělé, protože my jsme si s sebou vzali masážní svíčky. Takže jsme ho rozhodně využili. Asi záleží, jestli hledáte skutečně privátní spa saunový zážitek, nebo spíš hodinový hotel. To je vždy třeba zvážit. Určitě milovníky nejrůznějších saunových světů, zkrátka pokud si potrpíte na dobré saunování a skvělou saunu, tak vás to tady nenadchne, protože sauna je spíš menší. A myslím si, že je počítáno s tím, že bude fungovat jako doplněk programu než jeho hlavní část. Což nám rozhodně nevadilo.

Dalším důvodem, proč se sem rozhodně vrátíme, je nejenom důraz na čistotu a kvalitu, ale také se mi líbilo třeba, že kosmetika byla od značky Ritual, kterou mám moc ráda a mám ji i doma, či byl k dispozici masážní olej (ač jsem to netušila a nesla náš vlastní). Hlavně se mi líbilo také to, že byl k dispozici dostatek ručníků, prostěradel, nadýchané župany… Prostě zkrátka tam bylo všechno proto, abyste si mohli nerušeně užívat, zároveň vám to neevokovalo takový ten klasický hodináč, kde máte k dispozici jedno prostěradlo a dva miniručníky. Což já osobně třeba naprosto nesnáším.

Jinak pokud vás zajímá, co jsme měli tentokrát s sebou, tak jukněte na poslední fotku. Zabalila jsem nám s sebou ještě vánoční oblíbence, a to je jahodová řada lubrikačního gelu i orálního gelu, který je teda naprosto fantastický a několikrát jsem vám ho doporučovala, masážní svíčku i několik hraček, které můžete vidět na videu na instagramu, ale ještě jsem to nestihla vyfotit.


SHOP MY LOOK