CHANGE LINGERIE

V dnešním článku bych se s vámi ráda podělila o tip na perfektně padnoucí spodní prádlo, které mám moc ráda na každodenní nošení. Protože co si budeme povídat, některé sexy krajkové kousky, které u mě občas vidíte na fotografiích, jsou perfektní do postele nebo v případě zajímavě střižených body se dají využít jako skvělý top k úzké sukni na večer. Ale nejsou to ty nejvíc pohodlné kousky na světě… Zkrátka, jedná se o prádlo, které perfektně podtrhne a troufám si říct vylepší daný moment, ale úplně si nejsem jistá, jestli ho chcete mít oblečené osm hodin… Rozhodně netvrdím, že se nedá nosit přes den, ale já osobně preferuji na běžné nošení kousky, které příjemně sedí, nikde neškrtí, neřežou a hlavně se nerýsují pod oblečením. Zároveň poskytují správnou oporu ňadrům, čímž se vyhnete nejrůznějším zdravotním problémům od bolestí zad, krční páteře až po migrény.

Značku Change Lingerie jsem objevila, když jsem v minulosti velmi často cestovala do severských zemí. Je zde je velmi oblíbená a její butiky jsou tu proto hojně zastoupené. Co se mi na ní tak líbí? Upřímně, naprosto všechno. Jednoduchý čistý design butiků, překrásné balení prádla do stylových krabiček (i přes to, že se jedná o značku ze středního cenového segmentu) a především opravdu rozsáhlý sortiment zboží. Čímž myslím, že v každé řadě spodního prádla máte na výběr z několika typů podprsenek i spodní dílu, některé kolekce navíc zahrnují i loungewear.

Osobně miluji tanga, takže převážnou většinu mého šatníku tvoří kalhotky tohoto střihu. Díky augmentaci mám poměrně široký výběr v oblasti podprsenek a mohu si dovolit vybrat téměř jakýkoliv střih, protože mi většinou velmi dobře sedí. Ale přesto se mi líbí, že si mohu volit z různých střihů od push upek, po braletky, podprsenky ve střihu balconette. Pokud jste při výběru podprsenky náročnější, věřím že oceníte nejenom širokou škálu velikostí, ale i různé druhy podprsenek, které každá kolekce nabízí.

Co se velikostí týká, Change Lingerie má specifické (nebo alespoň podle mě) číslování, takže určitě je lepší vyzkoušet si, jaká velikost je u nich ta pravá pro vás.

Co jsem si ale na téhle značce zamilovala absolutně nejvíc je, že u spousty řad spodního prádla nabízí ve stejném designu noční košilky a župánky. Kdo mě sledujete delší dobu víte, že zbožňuji dlouhá rána, ať už krajkovém prádle a župánku, nebo v košilce a župánku, takže kdykoliv mám možnost si pořídit k prádlu i kimono nebo přehoz ve stejném designu, jsem naprosto nadšená. Narozdíl od Lise Charmel a jiných High end značek, které mají kombinaci stejně ladicího prádla a župánku v nabídce, je Change Lingerie mnohem levnější. K některým kolekcím prádla si můžete pořídit i podvazkový pás a punčochy, které mají krajkový lem totožný s prádlem.

Jedinou nevýhodou této původně dánské značky je to, že bohužel jejich online shop nedoručuje do České republiky. Takže dnešní článek je vlastně tak trošku motivační… Třeba vás právě možnost dovézt si nějaký krajkový suvenýr navnadí k výletu do Německa, Rakouska, Finska, Dánska, Švédska, Polska nebo třeba až Kanady, protože právě v těchto všech zemích mají butiky.


SHOP MY LOOK