CATSUIT

„Prádlo vzniklo z touhy zakrýt některé části proto, aby byly záměrně zdůrazněny,“ říká slavný citát herečky G. Lollobrigidy, a já s ní naprosto souhlasím. Tématem dnešního článku je svůdný kousek, pro který je výše uvedený citát více než vystihující…

Má vášeň pro všechno krásné, průhledné, krajkové nevznikla v období, kdy jsem začala potkávat a doprovázet gentlemany z různých koutů světa a plnit jejich nejtajnější touhy a přání. I když samozřejmě díky mému druhému tajnému životu se tahle má vášeň rozhořela na plno. Můj obdiv ke spodnímu prádlu vnikl ještě dávno před tím, než mě jím klienti začali obdarovávat. Pamatuju si, že jsem byla jako malá nemocná, takže jsem měla rozestláno v obýváku, kde byla i TV (jednak abych nenakazila ostatní v pokojíku, jednak abych mohla celý den koukat na pohádky).

Už mi bylo líp, takový ten poslední den nemoci, kdy si strašně užíváte, že jste nemocní – protože z toho máte všechny výhody – ale vlastně už vám nic není... Tak přesně tenhle poslední večer v obýváku jsem si pustila televizi, mohlo být někdy po půlnoci, všichni už spali (samozřejmě už jsem měla dávno spát taky, naši byli v tomhle poměrně dost striktní)... Se zvukem na nule jsem nedočkavě zmáčkla ovladač a čekala, co tam bude. Na většině stanic už nic moc nebylo, ale po přepnutí se na obrazovce objevila neuvěřitelně krásná holka. Zpětně si myslím, že to musel být teda nějaký erotický film, možná soft porno, já si z toho pamatuju jen to prádlo. Byla jsem tím, co měla ta dívka na sobě, naprosto fascinovaná a uhranutá.

Asi vás nepřekvapí, že na nikom z rodiny jsem nikdy nic ani náznakem podobného neviděla :-). Myslím, že výraz pohodlná bavlna to vystihuje nejlépe, víc bych to nerozebírala. Říká se, že vkus a preference jsou z 50 % tvořeny tím, jak jsme žili. Asi patřím mezi výjimky. Já jsem už od dětství toužila po všem zcela odlišném, než co jsem vídala u nás doma. A s přibývajícím věkem ta touha sílila... Každopádně na tenhle zážitek nikdy nezapomenu.

Myslím, že za ty roky jsem svou vášeň a touhu pro prádle, kterou bych si dneska troufla nazvat i sběratelskou, rozvinula skutečně na maximum. Své krajkové skvosty, ať již nejnovější úlovky, či oblíbence a stálice svého šatníku, ukazuji na svých profilech na sociálních sítích poměrně často. Nicméně přísná pravidla mi neumožňují odprezentovat odvážnější kousky, které vždycky v posteli měly velký úspěch. Což je samozřejmě škoda (jak moc velká jsem si uvědomila při vašich reakcích na modrý bodysuit).

Moc mě těší pochvalné reakce, ale větší radost mám, když já, která se na internetu inspiruji neustále, motivuji svým příspěvkem vás... Často mi píšete, že prádlo, které ukazuji, je nad rámec vašich finančních možností. Kousky z dnešního článku si může pořídit každý. Bodysuity, přestože patří k tomu nejlevnějšímu, co se v mém šatníku (myšleno v tom do postele :-) ) dá najít, vždy sklidily obrovský úspěch...

Proč?

✔️ nemusíte ho sundávat, otvorů je tolik, že prostoru k uspokojování všech erotogenních zón je spousta⠀

✔️ je to neuvěřitelně sexy kousek, vypadáte v něm sexy, cítíte se sexy⠀

✔️ je skladný, takže ideální kousek na dovolenou ⠀

✔️muži je milují, je to lehce vulgární a mega rajcovní

Navíc nemusíte řešit sedí, nesedí, unisize velikost to jistí. A také si můžete dát večeři i s dezertem, protože na rozdíl od podvazkového pásu, který když není z pružného materiálu (myslím ty saténové od AP), co umí se pěkně nemilosrdně zaříznout, overal vše schová. Průstřihy a vzory navíc krásně dotvarují postavu.

Poslední dobou stále více přicházím na chuť variantám s rukávem, ať už dlouhým, nebo tříčtvrtečním. Nejraději mám černé a červené, právě o purpurové barvě, speciálně spodního prádla, se říká, že dráždí, provokuje, vyzývá. Navíc vypadá skvěle jak na světlé, tak i opálené pokožce.

Bílou jsem si pořídila na své severské výlety, ale naplno jsem jejímu kouzlu propadla v létě. Perfektní kousek na letní dovču u moře. Podobným kouskem jsem obdarovala kamarádku na rozlučce se svobodou. Nechtěla jsem jí dávat takové ty obvyklé dárky „Bride to be“, které už nikoho nepřekvapí, a hlavně nemají moc využití... Bílý bodysuit prý sklidil na svatební cestě velký ohlas.

Overaly a bodysuity, si objednávám na internetu, vyzkoušela jsem různé prodejce, ale poslední dva roky nakupuji výhradně v eshopu wwww.ruzovyslon.cz. Mají zajímavé modely za super ceny :-)

 


SHOP MY LOOK