BABYMOON

Babymoon neboli poslední dovolená v páru před příchodem prvního potomka. Přiznám se, že jsem tenhle termín předtím, než jsem otěhotněla, vůbec neregistrovala. Každopádně v zahraničí se jedná o poměrně známou věc a myslím, že je skvělé, že tenhle trend je čím dál častější i v našich končinách.  Nejčastějším obdobím pro baby blue moon je druhý trimestr těhotenství po screeningu ve 12./13. týdnu. Termín dovolené samozřejmě záleží na vás a vašich preferencích, ale určitě je dobré vše zkonzultovat předem s vaším gynekologem.

My jsme pro naši poslední dovolenou u moře ve dvou zvolili konec druhého trimestru, takže se nám nechtělo už letět nikam moc daleko. Ale zároveň jsme nechtěli přijít o možnost pro nás určitě na nějakou dobu naposledy navštívit hotel z kategorie adult only. Hotely pouze pro dospělé mám v oblibě a navštívila jsem jich po světě několik. I když mám ráda děti, nemám potřebu si užívat jejich výskotu celý den a samozřejmě hotely, které jsou zaměřené na rodiny s dětmi, nabízí úplně jiné služby a zábavu než hotely, kam je dětem do 16 nebo 18 let přístup zakázán. Pokud toužíte po perfektní romantice ve dvou a chcete si užít klidu a skvělých restaurací bez dětských koutků a menu, určitě doporučuju juknout na tenhle web: www.adultyhotels.com.

 

Pokud se na další let do exotičtějších destinací necítíte, tak vám určitě The Grand Palace Hotel v Hurgade, ve kterém jsme si 10 dnů užívali jeden druhého, mohu jedině doporučit, více fotografií najdete u mne na IG. Příjemný hotelový komplex nabízí krom klasických pokojů i spoustu pokojů typu water vila, což znamená, že máte ze svého pokoje přímo vstup do malého bazénku.

Pokud chcete romantiku dotáhnout k dokonalosti, můžete se ubytovat i v rohovém apartmá, které krom většího bazénu před terasou nabízejí i vířivku. Horká jacuzzi rozhodně není vhodná pro těhotné a u téhle vířivky, která je umístěna na terase apartmánu, si můžete zvolit teplotu, takže si můžete užít perličkovou masáž zad jako v lázních.

Hotel nabízí několik restaurací à la carte, šikovní barmani jsou schopni namíchat většinu známých koktejlů v nealko variantě. Pláž samozřejmě umožňuje příjemný vstup do vody, aniž byste si museli obouvat boty do vody, jak je na spoustě egyptských pláží plných korálů zvykem. Co si budeme povídat, také se hodí nemuset se přes bříško tolik ohýbat pokaždé, když se jdete vykoupat.

Pokud máte štěstí na bezproblémové a poklidné těhotenství, věřím, že si užijete vášnivé chvilky i s bříškem. O sexu v těhotenství i používání vibrátorů a hraček v těhotenství bude brzo na blogu článek, takže pokud vás toto zajímá, dočkáte se již brzy.


SHOP MY LOOK