ANÁLNÍ SEX

Většina z nás chce být áčko, jednička. Nikdo nechce být béčko. Na amerických středních a vysokých školách znamená áčko případně A+ nejlepší možný výsledek. A jak to mám s áčkem já? Samozřejmě mám na mysli áčko postelové, tedy anální sex. V jednom z prvních článků na blogu jsem již psala, že jsem zpočátku sex do konečníku dělala především pro uspokojení klientů. Nebolel mě, ale nebyla jsem schopná tímto způsobem dosáhnout vyvrcholení. Líbilo se mi, co to dělá s mým protějškem, ale to bylo vše.

Rozhodně mě k tomu nikdo nenutil. Jeden z prvních lidí ze sexbusinessu, které jsem kdysi potkala, mi však řekl, že anální sex je u mužů velmi poptávaný servis. A protože jsem snaživá a ambiciózní, rozhodla jsem se, že anální sex budu nabízet. Nic moc jsem o něm ale nevěděla, proto mi byl kamarád Google, který ví všechno, velkým pomocníkem. Asi není úplně ideální mít premiéru na meetingu, ale zkrátka se to takhle sešlo. Protože ze všech sexuálních praktik je anální sex tou nejvíce nepochopenou, stále zůstává tak trochu tabu. Spousta žen se bojí v tomto ohledu experimentovat, protože kolem análního sexu existuje spousta mýtů a fám. V dnešním článku se s vámi podělím o své tipy. Třeba někteří z vás přijdou řeckému sexu, což je další používaný název pro anální sex, na chuť.

HYGIENA Možná si řeknete, proč o tom píšu, že je to samozřejmé... Ale třeba já osobně neměla největší obavy z bolesti či možného poranění, ale spíše z toho, aby nevylezlo něco, co nemá... Bez důkladné hygieny před sexem a během něj si říkáte o nepříjemné problémy. Před samotným stykem je důležité důkladné vyprázdnění (klystýr či anální sprcha, kterou jsem si oblíbila, seženete ji ve všech sexshopech). Pár hodin před stykem nejezte. Anální otvor vždy umyjte antibakteriálním mýdlem, a především nestřídejte vaginální a anální sex!

LUBRIKUJTE Mé oblíbené rčení – „Kdo maže, ten jede!“ – platí u análního sexu několikanásobně. Používejte lubrikační gel určený na anální sex a nešetřete jím. Zadeček vzrušením nezvlhne. Je proto třeba suché stěny konečníku namazat. Bez lubrikantu se o anální sex vůbec nepokoušejte, průnik nasucho by způsobil natrhnutí a odírání. Na trhu seženete i znecitlivující lubrikační gely, které vám místo na chvíli znecitliví – a pak už si můžete užívat (osobně je nepreferuji). Nejraději používám lubrikant s pumpičkou, který je vhodný pro anální použití, nebo Pjur lubrikační gel.

UVOLNĚTE SE Je velmi důležité být dostatečně uvolněná. Vím, lehce se to řekne, mně k uvolnění pomohla domácí „přípravná“ fáze.

TRÉNUJTE Zkuste nejdříve svůj konečník připravit prstem nebo malou anální hračkou. Já jsem začala prstem.

V konečníku máme dva svěrače, které umožňují průchod vstupujícím objektům. Svým vlastním přičiněním můžeme ovládat pouze jeden svalový prstenec (ten, kterým zadržujeme stolici). Druhý sval neboli svěrač pracuje tak, že se při tlakovém podráždění automaticky sevře (což je přesně ten důvod, proč spousta žen po prvním neúspěšném pokusu o áčko další pokusy vzdá). Já jsem prostudovala všechny tehdy dostupné články na internetu, začala jsem „trénovat a roztahovat". Díky tomuto cvičení jsem skutečně nikdy nezažila žádné velmi nepříjemné či bolestivé pocity, ale ani žádné extrémně skvělé zážitky. Ano, líbilo se mi, že to vzrušuje protějšek, ale mě samotnou to k vyvrcholení nikdy nepřivedlo...

Anal Bulldozer

Nechci se opakovat, proto ti z vás, které to zajímá, klikněte na již zmiňovaný odkaz na starší článek, kde popisuji, jak jsem si poprvé opravdu užila anální radovánky... Od této zkušenosti se odvíjejí i má další doporučení :-) Až díky Menkemu jsem pochopila důležitost hraček/análních pomůcek a času na hrátky. Nebojte se análních vibrátorů, dild, kolíků či korálků. Tyto pomůcky se od těch klasických odlišují především tvarem (mají většinou pomalu se rozšiřující průměr a také větší zakončení, které zabraňuje vklouznutí do zadečku). Dejte si na čas. Pokud půjdete do akce zhurta jako já, i když řádně promažete a uvolníte svěrač, nikdy nebudete mít šanci prozkoumat, co vás vzrušuje a dovádí k extázi. Pro většinu mužů je totiž styk do konečníku natolik vzrušivou záležitostí, že krátce po zasunutí vyvrcholí...

Dle mého názoru, a především zkušeností, prvotních příjemných pocitů a prožitků dosáhnete právě díky hračkám. Můžete začít s menšími, zkoušet různé tvary, materiál atd. A samozřejmě také díky správně zvolené pozici. Než jsem potkala Menkeho, naivně jsem se domnívala, že rozhodně nejlepší sexuální pozicí je pozice zezadu. Mnohem více se mi osvědčila poloha na koníčka. Když je žena nahoře, může si lépe kontrolovat hloubku a rychlost průniků. Tady jde vlastně úplně o to samé. Ideální polohou, pohodlnou, při které se můžete naplno oddat pouze prožitkům, je poloha vleže, kdy žena leží na posteli na břiše a má vyšpulený zadeček. Pro ještě větší komfort si můžete pod podbřišek zasunout polštář, který zajistí lepší úhel. Můžete si také pod sebou protáhnout ruku, a zatímco do vás bude muž pronikat, dráždit si klitoris nebo použít nějakého malého šikovného pomocníka (Pan modrý, We Vibe, je na tohle jako dělaný). Věřte mi, v konečníku jsou erotogenní zóny a opravdu vzrušující místa, která vám způsobí orgasmus, jaký jste ještě nezažily. Chce to jen odhodit zábrany, přidat trochu trpělivosti a tréninku :-) Hodně také pomáhá, především v počátcích, když máte za sebou již alespoň jedno klasické vyvrcholení, tělo je uvolněnější.

 


SHOP MY LOOK